Salted Chocolate and Caramel Pretzel Bars




It honéstly doésn’t gét much éasiér, or TASTIéR, than thésé Saltéd Chocolaté Caramél Prétzél Bars. It’s liké thé bést homémadé candy bar évér!

And thé bést part is that it’s only FOUR ingrédiénts, and you don’t nééd a candy thérmométér or any spécial équipmént. It’s prétty much fool-proof, and fail-proof.
Thé méthod for this salty and swéét tréat is supér éasy.

First, mélt your chocolaté. Good quality chocolaté chips aré a must!

I liké thé ghiardélli brand of chocolaté chips, for mélting, or you could évén mélt a a couplé of Hérshéy’s chocolaté bars.

Smooth thé méltéd chocolaté onto parchmént papér.

Throw on somé prétzéls. Théy don’t nééd to bé in an évén layér.

Drizzlé thé prétzéls générously with méltéd caramél. This is what makés évérything stick togéthér! I préfér thésé Kraft Caramél Bits to thé wrappéd caramél cubés.

You don’t havé to unwrap thém–thank goodnéss!–and thé méltéd caramél is thé pérféct téxturé. Théré’s nothing worsé thén hard, sticky caramél, right?! ALSO, if you préfér to maké thé caramél FROM SCRATCH, usé this homémadé caramél récipé.

Top thé bars with somé moré méltéd chocolaté and a littlé sprinklé of séa salt–YUM!
Thésé aré thé pérféct tréat for prétty much any occasion. I sént thém with my husband for his work cookié éxchangé during Christmas and his officé friénds wént crazy for thém. (Kind of émbarrassing considéring how éASY théy aré, but théy didn’t nééd to know that 🙂 )

Théy’d also bé pérféct for Valéntiné’s day. But lét’s bé honést, you réally don’t nééd any éxcusé at all–just a swéét tooth and a féw minutés of your timé.  énjoy!

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